Nieuws

Ruder doet een stapje terug

Ruder doet een stapje terug

Door Fortissimo– Willem-Jan ruder, de 50 jarige trainer-coach van Fortissimo doet vanwege persoonlijke redenen bewust een stapje terug, en gaat als assistent van de nieuwe trainster-coach Fragette Jagt aan de slag. Daarmee hoopt de club uit Cothen de volgende stap te kunnen maken om zo haar doelstellingen voor dit seizoen te realiseren.

Ruder zegt desgevraagd: “Het is tijd om deze stap te maken, ik ga me focussen op de analyses voor en tijdens de wedstrijden, en regel een aantal zaken rondom de ploeg. Voor mij en de ploeg voelt dat op dit moment beter.”

   Fragette Jagt, nieuwe trainster Fortissimo

Fragette Jagt maakt sinds vorig seizoen onderdeel uit van de ploeg uit Cothen. Helaas voor haar heeft een vervelende knieblessure een eind gemaakt aan haar actieve carrière als speelster en stond ze samen met Ruder als assistent aan het roer van de eerste divisionist.

Haar ambities reiken echter verder en deze kans grijpt ze dan ook met twee handen aan. Jagt heeft met al haar ervaring op het hoogste niveau genoeg stof om de dames van Fortissimo beter te maken.

De wisseling gaat per direct in, daarmee zal Jagt haar vuurdoop krijgen als eindverantwoordelijke in de wedstrijd tegen DSS, iets waar ze reikhalzend naar uitkijkt.

Deel dit bericht