Nieuws

SEIZOEN VOOR PIETER VAN DER VELDEN DEFINITIEF VOORBIJ

AD SPORT / Peter Lotman - Dit seizoen is voor Pieter van der Velden definitief voorbij. De linkerhoekspeler van Quintus, die overkwam van Tachos Waalwijk, heeft na de MRI-scan gehoord dat zijn kruisband inderdaad afgescheurd is.

De 19-jarige pechvogel, die zo vol goede moed aan zijn nieuwe klus in de BENE-League bij Quintus begon, over de diagnose: "Tijdens de operatie gaan ze ook nog kijken naar de meniscus die beschadigd is. En er is ook nog een botkneuzing. 4 oktober word ik gekeurd voor die operatie. Dan hoor ik de datum ergens in oktober wanneer het precies zal zijn. Ze gaan een stukje pees pakken en dat leggen ze onder mijn kniebanden door naar mijn kruisband. Een speciale manier van opereren dus.”

                              

               Voor Pieter van der Velden, hier in Tachos-shirt, zit het seizoen erop, foto archief HSP

Van der Velden keert voorlopig terug naar zijn ouderlijk huis in Waalwijk. "Het was natuurlijk best een klap. Als ik dan elke avond alleen op de bank zit, is dat ook niet lekker. Daar word ik chagrijnig van. Dan kan ik beter thuis in Waalwijk revalideren. Ik kom natuurlijk wel af en toe kijken bij Quintus.”

 

Deel dit bericht