Nieuws

Spreefüxxe Berlin verlengt contract met Bo Dekker

Spreefüxxe Berlin verlengt contract met Bo Dekker

Van de Redactie – Spreefüxxe Berlin zet de planning voor komend seizoen bij de vrouwenploeg voor en kwam met Bo Dekker een contractverlenging overeen. De 21-jarige cirkelspeelster kwam in 2019 over van het Nederlandse Handbal Venlo e heeft sindsdien alle betrokkenen overtuigd van haar handbalkwaliteiten in de top van de tweede Bundesliga. Naast Dekker spelen ook Lynn Molenaar – dit seizoen langdurig geblesseerd – en Fem Boeters en Lisan Kruijswijk (onlangs overgekomen van Quintus) voor de ploeg uit de Duitse hoofdstad.

In het huidige seizoen doelpuntte Dekker al 64 keer en is ok trefzeker vanaf de strafworplijn.  

"Ik ben erg blij om volgend seizoen voor SPREEFÜXXE te spelen. Ik voel me zeer comfortabel zowel in het team als in Berlijn en kijk ernaar uit om mijn ontwikkeling van de afgelopen twee jaar hier in Berlijn voort te zetten. Samen kunnen we al onze doelen bereiken", zegt Bo Dekker.

"Bo is dit seizoen bij ons een belangrijke speelster geworden. Ik kan haar ook gebruiken om zowel aan de cirkel als in de linker hoek mee aan te vallen. Ik kijk ernaar uit om met haar verder samen te blijven werken", zegt coach Susann Müller.

Deel dit bericht