Nieuws

GHV nog in de race om promotie

Door GHV - De handballers van eerstedivisionist GHV zijn nog altijd in de race om promotie naar de eredivisie. Na het eerdere verlies tegen Bevo 2 won de Goirlese formatie de tweede wedstrijd in de play-offs van EHC: 27-28. Daardoor ligt alles nog open.

Op bezoek bij EHC in Leidschendam speelde GHV een sterke eerste helft. Aanvoerder Jan Sier daarover: Met 11-16 deden we onszelf eigenlijk nog tekort. Onze dekking was heel goed en ook doelman Florian Heine was in vorm. Direct na rust hadden we een heel rommelige fase. Daardoor kwamen zij terug in de wedstrijd en op gelijke hoogte. Aan het eind hadden we toch weer drie goals voorsprong. De 27-28 viel pas in de zoemer. Dat kwam omdat we een stomme fout maakten."

Mogelijkheden

Sier ziet mogelijkheden om de eerste ronde van de play-offs te overleven: “We spelen nu nog twee keer thuis, dus dat is een voordeel. Bij EHC speelden we in een opblaashal op een ongelijk veld met allemaal aan elkaar vastgeklonken platen. Echt gevaarlijk, maar de arbitrage keurde het goed. EHC hebben we dit seizoen nu al drie keer verslagen. De wedstrijd tegen Bevo 2 op tweede paasdag wordt nu cruciaal. Die moeten we winnen om kans te maken op de finale van de play-offs."

Deel dit bericht