Nieuws

Wie pakt de eerste prijs van het seizoen?

Wie pakt de eerste prijs van het seizoen? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. The Dome in Houten vormt dan het strijdtoneel van de jaarlijkse Super Cup.

Dames

Zaterdag 25 augustus luiden de dames het nieuwe seizoen in Quintus en OTTO Work Force/VOC gaan om 17.00 uur strijden voor de felbegeerde Cup. Tijdens de bekerfinale in Almere ging VOC er met de titel vandoor, lukt het Quintus om revanche te nemen tijdens de Super Cup? Voorafgaand aan het duel speelt de A-jeugd van beide ploegen een wedstrijd tegen elkaar om 14.30 uur.

Heren

Zondag 26 augustus bepalen Green Park/Aalsmeer en Herpertz/Bevo HC wie de Cup omhoog mag houden. Het beginsignaal klinkt om 16.00 uur. Gaat de landskampioen of de bekerwinnaar er met de eerste prijs van het seizoen vandoor? De A-jeugd van Aalsmeer en Hellas nemen het om 13.00 uur als voorproefje tegen elkaar op.                                       

Tickets

Tickets kunnen besteld worden via de site: https://www.handbalsupercup.nl/tickets/. Dagkaarten geven toegang tot de SuperCup finale en de wedstrijd van de A-jeugd. Ook zijn er passe-partouts verkrijgbaar.

  

Deel dit bericht