Belgische U20 heren verliezen van Duitsland.

Afgelopen weekend versloegen de Nederlandse handballers U20 in Leuven hun Belgische leeftijdsgenoten na een 14-16 ruststand met 25-34.  Vrijdag speelde de Belgische Nationale ploeg U20 van bondscoach Jean-Christophe Hougardy hun tweede oefenwedstrijd deze week tegen Duitsland U20.

Voor de ploeg van de Bundestrainer Erik Wudtke, ooit nog actief bij het Belgische Eynatten, werd het een succesvolle afronding van een intensieve trainingsweek. In de eerste internationale wedstrijd van de nieuwe ploeg overtuigde men tegen België met duidelijke cijfers.

Duitsland leidde na 30 minuten met een voorsprong van 15 doelpunten: 24-9.  In de tweede helft werd de voorsrpong niet alleen verdedigd maar kon men ook nog verder uitlopen naar 44-21.

Topscorer bij Duitsland was Mattis Michel met 11 doelpunten. Voor Belgie scoorde Elias Koninkx, speler van Achilles Bocholt, 5 doelpunten.