Nieuws

Blijven Nieuwegein en DSVD koersvast in de nacompetitie Eerste divisie

Na drie uitwedstrijden op rij gewonnen te hebben volgen nu nog drie thuiswedstrijden op rij voor de heren handballers van Nieuwegein in de nacompetitie van de eerste divisie.

De vraag is dan ook of Aalsmeer 3 vanavond nog in staat is de Utrechters te stoppen, want bij een vierde overwinning op rij voor de ploeg van Ril Louw  lijkt de weg naar de twee promotie/degradatiewedstrijden tegen de nummer negen van de eredivisie degradatiecompetitie open te liggen.

Bij een  nederlaag voor Nieuwegein gloort er misschien ook nog enige ligt aan de horizon voor de winnaar van DIOS tegen Olympia 89.

Bij de dames gaat DSVD na drie overwinningen aan de leiding maar houdt PSV de ploeg uit Twente nog druk. De Eindhovenaren staan op twee punten en zouden kunnen profiteren van een misstap van DSVD dat het vanavond thuis gaat opnemen tegen ZAP.  De ploeg van de vertrekkende trainer Herman Keppels oogt echter strek en stabiel en lijkt dan ook moeilijk te verslaan.

PSV speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Bevo in Panningen en zal moeten winnen om de druk op DSVD er op te houden dat aanstaande dinsdag naar Eindhoven komt voor de beslissende confrontatie.  

Deel dit bericht