Nieuws

Denemarken en Zwitserland samen in de race voor EURO 2022/2024

Kleinere handbalbonden slaan handen in elkaar voor mooi handbalfeest

 

De Deense Handbal Bond (DHF) en de Zwitserse Handbal Bond (SHV) zijn trots hun gezamenlijke kandidaatstelling te hebben gepresenteerd voor de EHF EURO 2022/2024. Met een officiële website en videoeclip wordt daarin de volgende stap gezet.

De samenwerking toont aan hoe zeer kleinere handbalbonden toch op grote projecten kunnen samenwerken. Zou de keuze op beide landen vallen, dan mag de EHF zich verheugen op twee fantastische gastlanden met jarenlange ervaring bij grote sportevenementen en tevens publiek met een enorme handbalbelangstelling te mogen begroeten. Fans, officials en spelers komen in prima speelsteden terecht en mogen op een enorme gastvrijheid rekenen. Hoe die toekomstige samenwerking eruit komt te zien, is vanaf vandaag middels een videoclip te zien.

De beide voorzitters verheugden zich nu al op hun toekomstige samenwerking. Per Bertelsen, voorzitter van de Deense bond is nu al euforisch. “Het perfecte moment om samen met onze Zwitserse vrienden samen te werken. In de komende maanden zullen we onze plannen samen bij de EHF kenbaar maken.”

Ulrich Rubeli, voorzitter van de Zwitserse Bond, is trots. “Samen met Denemarken werken aan EURO 2022/2024! Een betere partner hadden we niet kunnen treffen. Samen willen we een fantastisch handbalfeest organiseren.” 

Deel dit bericht