Nieuws

Doelman René de Knegt verhuist naar Hurry Up

Zaterdagavond heeft Hurry Up afscheid genomen van vijf spelers: Tobias Marx, Loek Hageman, Thomas Bernatavicius en de dit seizoen weer ingestroomde Matijs Louissen en Paul Schuiling keren volgend seizoen niet meer terug in de selectie van de Zwaretmeerders.

Ook van de twee keepers Thomas Aagaard die terug keert naar Denemarken en Manuel Kreemer die stopt en de functie van keeperstrainer gaat invullen, werd afscheid genomen. Om het aantal Keepers op peil te houden heeft Hurry Up zondag René de Knegt gepresenteerd als de nieuwe derde sluitpost die overkomt van het Haagse Hellas. De club voert momenteel gesprekken met Sven Hemmes en Wouter Greevink over een langer verblijf in Zwartemeer

De 21-jarige De Knegt werd begeerd door verschillende BENE-League clubs uit Nederland en België, maar koos voor een contract in Zwartemeer. De doelman legt zijn keuze uit: “Ik verwacht me bij JMS Hurry-Up onder Martin Vlijm goed te kunnen ontwikkelen en een belangrijke waarde te worden voor het team. Ook kijk ik erg uit naar het spelen in de BENE-League en de ambiance in Zwartemeer.”

Momenteel verdedigt De Knegt het doel bij Hellas in de Nederlandse eredivisie. De doelman begon zijn handbalcarrière bij Gemini in Zoetermeer. Een aantal jaar geleden maakte hij samen met zijn broer de overstap naar de club uit Den Haag.

  

Deel dit bericht