Nieuws

Helma Meijerman verlengt bij Voorwaarts

Trainer-coach Helma Meijerman heeft haar contract bij eerstedivisionist Eurobottle Voorwaarts uit Twello met nog een jaar verlengd. De wens om nog een jaar door te gaan was bij zowel de damesselectie als de technische commissie van Voorwaarts aanwezig. Ook de coach zag nog voldoenden uitdagingen om haar verblijft bij de ploeg uit Twello met nog een jaar te verlengen.

De 45-jarige Meijerman is sinds de zomer van 2015 in dienst bij Voorwaarts en was daarvoor actief bij LHC en Handbal Heeten.

Het eerste jaar in de eerste divisie met een vierde plaats na vijftien wedstrijden is tot nog toe zeer succesvol. Ook in het bekertoernooi speelt de ploeg nog altijd mee. Afgelopen week heeft men de regiofinale gewonnen en zich daarmee geplaatst voor de achtste finale. Het moment waarop ook alle tien eredivisieploegen van vorig jaar inschuiven. Vorig seizoen wist men zich als tweede divisieploeg te plaatsen voor de kwartfinale.  

De speelsters hebben er allemaal veel plezier en willen ook in seizoen nieuwe seizoen weer optimaal presteren. De coach  ziet ook een uitdaging om de A speelsters te laten wennen aan het niveau van de eerste divisie. Er is een aantal talenten dat staat te trappelen om zich bij de damesselectie te mogen voegen.  

 

  

Deel dit bericht