Nieuws

Jules van der Donk nieuwe trainer/coach bij heren van Westlandia

Met ingang van seizoen 2016/2017 zal Jules van der Donk de leiding over de herenselectie van WPK/Westlandia op zich nemen. Van der Donk is aangesteld als trainer van de selectie en coach van het in de tweede divisie actieve eerste team dat vorig seizoen succesvol meespeelde in de middenmoot.

Van der Donk was als speler actief bij ondermeer Unitas, Hellas en WIK. Na zijn spelers carrière is hij als keepertrainer en coach actief geweest bij diverse senioren teams van Wings en Unitas.

 “Met van der Donk hebben we een ervaren trainer/coach voor onze herenselectie staan. De samenwerking zien wij dan ook met vertrouwen tegemoet, aldus de voorzitter van de ploeg uit het Westland Johan Maarschalkerweerd. “Voor de komende jaren hebben we ook de ambitie om het jongenshandbal aantrekkelijker te maken. Samen met de huidige groep, van der Donk en enthousiaste vrijwilligers kunnen wij hier de juiste impulsen aangeven en hopelijk nieuwe leden verwelkomen.”

Voor jongens en/of meiden die interesse hebben gekregen in het handbalspel na het succes van de Oranje dames op de Olympische Spelen biedt WPK/Westlandia de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen. Meer informatie of aanmelden voor een training kan via tc@westlandia.nl 

Deel dit bericht