Nieuws

Technische staf herenselectie Quintus compleet

Aan het einde van het afgelopen seizoen nam de gehele technische staf van de herenselectie bij Quintus afscheid. Alex Curescu en Jos Klepke werden al snel gepresenteerd als het nieuwe trainersduo van de eerste herenploeg die ook komend seizoen gaat uitkomen in de BENE-League.

Curescu en Klepke trainen en coachen hun ploeg op basis van gelijkwaardigheid waarbij elk zijn eigen kennis en ervaring kan inzetten en waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft in het belang van het geheel.

Inmiddels heeft men de gehele technische staf compleet. Yvonne de Bakker is de nieuwe fysiotherapeute bij de heren en Semi Oali is de begeleider. Marco de Bakker en Jack van Lier gaan komend seizoen het tweede herenteam dat uitkomt in de eerste divisie, trainen en coachen.

In deze setting is Jack van Lier de hoofdcoach. Marco de Bakker is daarbij zijn assistent maar een die meer verantwoordelijkheid krijgt dan een normale assistent, zo vertelde Van Lier die assistent dan ook eigenlijk niet de juiste benaming vindt. De ambitie van het duo is om een stabiel opleidingsteam te maken dat bovenin de competitie gaat mee draaien.  

Deel dit bericht