Nieuws

Twee versterkingen voor damesselectie Quintus

Vier jaar geleden zette Lissane Zwinkels een punt achter haar handbalcarrière maar komend seizoen keert de inmiddels 24-jarige linkeropbouwster uit Delft weer terug op het parket en sluit ze weer aan bij haar oude club Virto Quintus. De ploeg waarmee ze twee keer de bekerfinale heeft gespeeld maar beide keren ook heeft verloren.

Haar mooiste moment uit haar carrière was de derde plaats met Oranje U18 bij het WK in de Dominicaanse republiek. Het allermooiste moment volgt de komende jaren met haar nieuwe ploeg, daar is ze stellig in.

Zwinkels is niet de eerste nieuwkomer bij de Heulse ploeg die komend seizoen onder leiding staat van René Romeijn. De eveneens 24-jarige keepster Kim van Vliet speelt ook voor de ploeg uit Kwintsheul.

Van Vliet komt uit Naaldwijk en heeft tot nu toe alleen voor Westlandia gespeeld waarmee ze op jonge leeftijd als voorlopig hoogtepunt mee naar de eerste divisie is gepromoveerd. Haar ambitie is om in het eerste team van Quintus te spelen en hiermee prijzen te gaan pakken.

Eerder meldden wij al de komst van Amy van Oostveen van SEW naar Quintus (lees hier)  

Deel dit bericht