Nieuws

Uitslagen woensdag 2e ronde heren bekertoernooi.

Woensdagavond stonden er weer vier bekerwedstrijden uit de tweede ronde bij de heren op het programma.

De koploper uit de eredivisie Stipt Payroll Houten kwam in actie tegen de nummer drie uit de eerste divisie FIQAS Aalsmeer 3. Houten heeft het de laatste weken al wat moeilijker in de competitie. Woensdagavond tegen de routiniers van Aalsmeer 3 moest men in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer met de duimen leggen met 25-22.

Ook eerste divisionist Olympia ’89 uit Oss redde het niet tegen het twee klasse lager spelende Apollo uit het Brabantse Son. Olympia ging er uit met een 34-32 nederlaag. Apollo is in het bekertoernooi nog nooit tot de regiofinale doorgedrongen.

HVV’70 uit Voorschoten en Carbooter Gr Handbal Venlo wisten zich eenvoudig te plaatsen voor de regiofinale. HVV versloeg SOS Kwieksport na een 12-15 ruststand met 22-32. “Het was niet echt een goede wedstrijd," vertelt coach Dick Gijsman. “We lieten ons af en toe meeslepen met het rommelige spel van SOS, maar de zege is nooit in gevaar geweest.”

Ook eredivisionist Handbal Venlo pakte redelijk eenvoudig de zege bij tweede klasser Habo’95 in Boekel. Na de 7-16 ruststand zegevierde de ploeg uit Venlo met 22-35. “Jammer dat de concentratie in de laatste fase wat verslapte anders was het verschil nog groter geweest,” vertelde coach Eric Eussen na afloop.

Kijk hier voor alle bekeruitslagen en het resterende programma voor donderdagavond.   

Deel dit bericht