De eerste wedstrijd van 2018 zit er alweer op. De handbalsters van Morrenhof-Jansen Dalfsen hebben de uitwedstrijd tegen Westfriesland SEW met een redelijk overtuigende 30-21 gewonnen..

Met een stand van 15-13 voor Dalfsen ging het de rust in. In de tweede helft namen de gasten snel afstand van SEW. Het verdedigde steviger dan in de eerste helft. Daardoor was er sprake van overwicht in het spel. Af en toe kwam SEW door de verdediging heen al dan niet door slordigheden van Dalfsen. Maar de ploeg van Monique Tijsterman liet zien dat het bezig was aan een comeback. Eindstand 30-21. Een mooie start van het nieuwe jaar. Kijk hier naar een  samenvatting van de wedstrijd.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 13 januari om 20.30 uur. De tegenstander is de hekkensluiter in de stand, E&O uit Emmen.