Nieuws

Vijftal pechblessures voor Hurry up bij begin van de play-offs

Zaterdag staat nog de laatste reguliere competitiewedstrijd tegen Hellas op het programma en komende woensdag beginnen de play-offs voor JMS Hurry Up met de eerste wedstrijd uit tegen OCI-LIONS. Het gezicht van trainer coach Joop  Fiege zal niet al te vrolijk staan als hij naar zijn selectie kijkt. Vijf spelers moet hij zo ongeveer de komende vier/vijf weken missen. We zijn klaar voor de play-offs zegt hij dan ook gekscherend en noemt een voor een alle geblesseerden op.

De Litouwer Vaisas Trainavicius loopt al wat langer rond met een blessure aan zijn hand waarmee hij terug is gekomen van de Litouwse nationale ploeg. Afgelopen week konden er pas foto’s gemaakt worden en naar nu is gebleken heeft hij een handpeesblessure en zit hij voorlopig even in het gips. Tijdens een interland met Litouwen is hij met zijn vinger in een shirt blijven hangen.

Datzelfde geld ook voor de met name om zijn verdedigende capaciteiten belangrijke speler voor Hurry Up, Ruben Fiege. Hij is ook met zijn vinger in een shit blijven hangen toen hij afgelopen weekend meespeelde met het tweede team in de gewonnen wedstrijd tegen Aalsmeer 2 . Dat heeft hem een gebroken vinger opgeleverd.

Thies Berendsen heeft in de wedstrijd tegen Quintus zijn middenvoetsbeentje gebroken en zit dus ook een paar weken in het gips. Doelman Tom Grouwe kampt met een tenniselleboog, en linkerhoekspeler Mart Aalderink loopt al geruime tijd op krukken. Hij kampt al langere tijd met problemen aan zijn meniscus. Zijn herstel duur veel langer dan gebruikelijk is.

“Dat valt natuurlijk allemaal een beetje tegen” vertelt Joop Fiege, die zelf ook al de hele week met de griep te dealen heeft.  “Het zijn over het algemeen wel  allemaal pechgevallen, maar daar kopen we natuurlijk niks voor nu volgende week woensdag de play-offs gaan beginnen. We zitten nu natuurlijk wel in een fase in het seizoen waarin toch wel wat meer blessures voorkomen, maar je hoopt altijd dat je er als club er een beetje langsheen kunt fietsen maar we zijn er toch ook niet aan ontkomen”.

 

Copyright www.handbalstartpunt   

Deel dit bericht