Nieuws

V&L laat goede indruk achter tegen Trier

De handbalsters van V&L uit Geleen waren zaterdag te gast bij het Duitse DJK MJC Trier die in het Belgische Eynatten op trainingsstage waren. nadat de ploeg uitkomend in de Tweede Bundesliga haar eerste wedstrijd tegen Femina Vise met 31-23 had gewonnen. Na een korte rustperiode stond wachtte voor Trier de tweede regenstander Vlug en Lenig.

De Nederlandse eredivisionist moest naast de drie EK-gangers Verona Peters, Maxime Drent en Kalia Klomp nog drie speelsters moest missen waaronder keepster Kelly Hofmans. Trainer coach Richard Curfs had aanvulling uit het tweede team meegenomen. Daarnaast was het goed om te zien dat hij na haar schouderoperatie al direct in het begin van seizoen kon beschikken over Annika Noordink. Bij haar overgang naar Zuid Limburg hield de opbouwster nog een slag om de arm omtrent haar rentree op de handbalvelden na twee jaar van blessureleed.

Ondanks dat V&L niet met haar sterkste team aan de wedstrijd kon beginnen liet de Geleense ploeg toch een goede indruk achter. Met de verachtende omstandigheid voor de tegenstander dat zij al een wedstrijd in de bene hadden werd het na een 14-16 voorsprong voor Trier een 30-26 overwinning voor V&L dat daarmee desondanks toch een goede indruk heeft achter gelaten bij de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.  

Deel dit bericht