Donar verrast koploper Ha-stu

Na de zware nederlaag vorige week uit bij E&O 2 deden de handballers van Donar afgelopen wekend in eigen huis goede zaken. De ploeg uit Hengelo versloeg koploper Ha-Stu na een 14-5 ruststand met 30-20.

De kooploper had veel moeite afgelopen zaterdag met de tegenstander. Voor Donar was het wedstrijd verloop verrassend en gaf een lekker gevoel na de oorwassing van vorige week. Zij wisten ze de rust te berieken met een ruime voorspong: 14-5

In de tweede helft kwamHa-stu nog gevaarlijk terug.  Toen het bij Donar niet lekker liep kwamen de Nijmeegse studenten terug tot een verschil van vier doelpunten. Hierna wist Donar zich toch weer te herpakken en liep weer gemakkelijk weg naar de ruime overwinning van 30-20