Nieuws

Anne de Wijk kiest voor Fortissimo

Van het gedegradeerde PSV uit Eindhoven komt Anne de Wijk naar Fortissimo. De Wijk heeft  2 jaar voor PSV gespeeld. Daarvoor heeft ze onder andere bij DHW Antwerpen en Internos heeft gespeeld.

De veelzijdige opbouwster, die eigenlijk op alle posities uit de voeten kan, kiest hiermee voor een langer verblijf in de eerste divisie. Via Fragette Jagt zijn de eerste contacten gelegd en na een tweetal oefenwedstrijden en een handje vol trainingen heeft de in Bavel woonachtige de Wijk voor een avontuur in Cothen gekozen

Coach Willem-Jan Ruder; “We krijgen met Anne een veelzijdige, lichtvoetige opbouwster erbij in de selectie. Het geeft ons (nog) meer mogelijkheden om in ons aanvalsspel te kunnen gaan variëren, we zijn daarom erg blij met haar komst.”

Met de komst van de Wijk is de selectie voor komend seizoen compleet. Geen van de bestaande selectieleden heeft aangegeven ergens anders te gaan spelen. Dit ondanks de interesse van andere clubs in sommige speelsters. Helaas heeft Fragette Jagt afscheid moeten nemen van de handbalsport. Een kruisbandblessure noodzaakt haar, haar handbalschoenen aan de wilgen te hangen. Gelukkig gaat haar ervaring en gedrevenheid niet verloren voor Fortissimo. Jagt gaat aan de slag als assistent coach bij de club uit Cothen.

De eerste oefenwedstrijden zitten er inmiddels alweer op voor de ploeg uit Cothen. Op 29 juni start de vakantie maar voordat de dames van Fortissimo van een welverdiende vakantie mogen genieten spelen ze nog een aantal oefenwedstrijden de komende maand:

5 juni tegen Nieuwegein,

9 juni in Deurningen tegen DSVD en Kwiek,

12 juni tegen Wesepe,

17 juni een trial met SEW en Westlania,

19 juni tegen DFS uit Arnhem

26 juni tegen eredivisionist Foreholte.

Al met al een vol programma in voorbereiding op het nieuwe seizoen

Deel dit bericht