Nieuws

Bernie Vermeer ziet af van Frans avontuur, blijft bij Quintus

AD SPORT / Peter Lotman - Tot grote vreugde van het technisch duo van Quintus, Rob Vis/Jack van Lier, heeft Bernie Vermeer besloten bij Quintus te blijven. De 22-jarige multifunctionele speler was in vergaande onderhandeling met Franse clubs, maar kon uiteindelijk niet tot overeenstemming komen.

Vermeer: “Ik wil bij zo’n belangrijke stap dat alles in orde is en goed geregeld, zoals huis, werk en het contract. Dat gevoel had ik niet en daarom heb ik er van afgezien en nu de knoop doorgehakt. Ik kan dan op tijd met de voorbereiding bij Quintus beginnen.”

Vermeer is bekend om zijn vermogen om zowel met links als met rechts te kunnen schieten. Hij is snel, atletisch en heeft een sterk sprongschot. Hij begon zijn handballoopbaan bij Ventura in Rotterdam, stapte over naar het Haagse Hellas en werd vervolgens aangetrokken door Aalsmeer. Aan het begin van vorig seizoen sloot hij zich aan bij Quintus nadat hij was hersteld van een meniscusblessure.

Coach Jack van Lier van Quintus: “Wij hadden Bernie een stap hogerop van harte gegund. Dat wilde hij graag. We zijn blij dat hij aanbiedingen van andere clubs nu naast zich heeft neergelegd en voor ons heeft gekozen. Hij is voor ons team van grote waarde. Een dynamische speler die op veel plaatsen inzetbaar.”

Deel dit bericht