BENE-League FINAL4Mizuno 2017Handbalshop
Cees Boomhouwer weg na stoppen van de Combinatie CSV/Meervogeles

Cees Boomhouwer weg na stoppen van de Combinatie CSV/Meervogeles

21 juni 2017, 15:48 uur

"Een succesvolle combinatie!", dat mag de samenwerking tussen enerzijds de combinatieploeg van de heren senioren van CSV en Meervogels en anderzijds trainer/coach Kees Boomhouwer absoluut genoemd worden. Alle partijen betreuren dan ook dat de samenwerking na slechts een seizoen alweer eindigt.

Met een derde plaats in de competitie op slechts drie punten van de kampioen werd het seizoen zeer positief afgesloten. De doelstelling van het team om in de top-3 te eindigen werd behaald. Toch kan er geen vervolg gegeven worden aan de samenwerking. De combinatie tussen CSV en Meervogels houdt op te bestaan wegens het stoppen van meerdere spelers. Komend seizoen zal men onder de CSV-vlag wel weer actief zijn in de Tweede Divisie, maar door de gekrompen spelersgroep is het onhaalbaar om daar zo’n toptrainer tegenover te zetten.

Ook oud-international Kees Boomhouwer vindt het jammer na een seizoen alweer te stoppen bij deze groep. Aan de ene kant was hij graag nog een jaar doorgegaan, maar aan de andere kant wil hij ook heel graag een jaartje geen team coachen. "Dat geeft mij de mogelijkheid wat vaker bij mijn zoon Jeffrey Boomhouwer in Duitsland te gaan kijken.", aldus de trainer, "Het afgelopen jaar heb ik geen wedstrijd kunnen kijken en dat vind ik toch jammer." 

Laatste update: 21 juni 2017, 15:48 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Cees Boomhouwer weg na stoppen van de Combinatie CSV/Meervogeles