Nieuws

Dalfsen mist Ana Pavkovic in finalewedstrijden

Hoe wrang kan het zijn, maar voor de tweede keer op rij zit voor Dalfsenspeelster Ana Pavkovic het seizoen erop zonder dat ze de finales kan spelen.

Afgelopen zondag in de eerste finalewedstrijd van de best of three moest ze opnieuw na anderhalve minuut van het veld gedragen worden nadat ze bij een snelle tegenaanval ineens naar haar bovenbeen greep. Onderzoek in het ziekenhuis bevestigde het vermoeden al. Ze heeft een scheurtje in haar hamstring wat betekend dat ze de resterende twee finalewedstrijden ook dit jaar vanaf de tribune zal moeten bekijken.

Smits en Zimmerman hopen de bekerfinale te spelen

Voor Inger Smits en Kristy Zimmerman, die beide in de slotfase van de eerste finalewedstrijd tegen VOC hun enkel blesseerde, is het nog onduidelijk of ze donderdagmiddag de bekerfinale kunnen spelen. Zowel Smits als Zimmerman  zijn onder leiding van de fysio hard aan het werk om toch te proberen om donderdag speelklaar te zijn. Beide zijn wel nog wat terughoudend maar hebben toch goede hoop dat dat gaat lukken. Zondag wanneer de tweede finalewedstrijd om de landstitel in Amsterdam wordt gespeeld denken beide speelsters in ieder geval wel weer fit genoeg te zijn om te kunnen spelen.  

Deel dit bericht