Nieuws

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2019

Van de Redactie - Het jaar 2018 loopt op zijn laatste benen. Met nog wat bekerhandbal voor de mannen deze week en hier en daar een paar inhaalduels gaat bij de meeste clubs even het gas eraf. Bezinnen in huiselijke kring. Met familie, vrienden en bekenden een paar mooie dagen beleven. Weer anderen zoeken mogelijk de sneeuw op en bereiden zich daar voor op een nieuwe sportieve start van 2019. Samen zijn een een feestelijke omgeving, genieten, voornemens voor het nieuwe jaar maken onder het genot van een glaasje en oliebollen. Ook denken we terug aan al diegenen die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn.

We leggen pen en papier even neer, De laptop gaat in de 'slaapstand'. Even afschakelen, handbal verdwijnt even naar de achtergrond. Tenzij.....er schokkende berichten te melden zijn!

Als Redactie van Handbalstartpunt, hebben we de afgelopen maanden - na het plotse afscheid van Hans Schets - enorm veel werk met z'n allen verzet om de site in de lucht te houden. Twintig jaar noeste arbeid - een uit de hand gelopen hobby, zeg maar - van Hans neem je niet zomaar een, twee, drie over. Een Facebookaccount werd toegevoegd. We leven dus nog steeds, want de bezoekersaantallen bij onze berichten, verslagen en fimpjes zijn gigantisch! Daar doen we het dus voor.

Dank aan iedereen die met enige regelmaat namens club of team een bijdrage levert. Dank aan iedereen die nieuwtjes aandraagt. Dank ook aan de vele fotografen die, geheel belangeloos, iedere week mooie plaatjes schieten en die willen delen met Handbalstartpunt.nl

Natuurlijk kunnen we niet overal tegelijk zijn, dat laat het aantal redactieleden niet toe. We zijn afhankelijk van clubs die ons van informatie voorzien. Sommige clubs doen dit bewust niet, hetgeen we respecteren. Andere clubs komen met regelmaat 'op onze site' en promoten op die manier ook hun teams of prestaties.

Een van onze wensen voor komend jaar is dat er nog meer clubs, trainers en spelers hun bijdragen met de redactie en onze volgers willen delen. Handbal staat, zeker door de vrouwenploeg op het voorbije EK maar ook door de prestatiecurve van ons nationale mannenteam, behoorlijk in de belangstelling in de media. Mooi is het dan ook dat Handbalstartpunt.nl hier, op 'bescheiden wijze' een bijdrage aan kan en mag leveren.

Wij wensen U en de Uwen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Deel dit bericht