Nieuws

Stevo presenteert nieuwe trainer André Biemans

Stevo presenteert nieuwe trainer André Biemans

Het volgende seizoen zullen de dames HV Stevo, die uitkomen in de hoofdklasse A, onder leiding staan van André Biemans die daarmee de taken overneemt van Louis Degen. De 56-jarige Biemans uit Wierden, die al de nodige jaren ervaring heeft, is afkomstig van Holten waar hij vier jaar de hoofdmacht heeft getraind.

Naast het coachen en trainen van de damesselectie van Stevo zal Biemans ook de jeugd gaan trainen, een klus die momenteel voor een belangrijk deel worden uitgevoerd en vormgegeven voor Theo van der A.

Daarnaast gaat de nieuwe trainer coach ook een belangrijke rol spelen in het begeleiden en trainen van nieuwe jeugdtrainers. Hiermee wil de club uit het Overijsselse Geesteren investeren in de continuïteit van de vereniging.

De komende periode zal voor André Biemans in het teken staan van het leren kennen van zowel de vereniging als de teams. Daar waar hij het kan combineren met zijn huidige taken bij Holten, zal hij al wat wedstrijden gaan bezoeken.

Direct na afloop van het huidige seizoen zal André Biemans de taken overnemen van de huidige trainers Louis Degen (Dames 1 en A jeugd) en Theo van der A (B en C jeugd). Stevo wil beide heren bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en wenst ze veel succes bij hun nieuwe uitdagingen.

Foto van Clemens Brughuis: v.l.n.r. voorzitter Berthil Jansen en André Biemans. 

Deel dit bericht