Nieuws

Tachos neemt afscheid van trainer/coach Martijn Verhagen

Gisteravond heeft het (interim) bestuur van de Stichting Tophandbal Tachos uit Waalwijk besloten afscheid te nemen van trainer/coach Martijn Verhagen. Aan dit besluit ligt ten grondslag het feit dat er inmiddels sprake was van te weinig synergie tussen technische staf, begeleidingsteam, spelersgroep en de trainer/coach. Met het oog op de toekomst is daarom het besluit genomen met onmiddellijke ingang de samenwerking te beëindigen.

Het bestuur van de Stichting Tophandbal Tachos hecht eraan te verklaren dat het Martijn Verhagen veel dank verschuldigd is voor het door hem verrichte werk in de afgelopen jaren. Als bestuurslid heeft hij jarenlang zijn steentje bijgedragen aan het in stand houden van tophandbal in Waalwijk en Brabant en als trainer/coach heeft hij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de stabiele subtoppositie die Red Rag/Tachos vorig seizoen en ook dit seizoen inneemt.

De taken van Martijn Verhagen zullen worden overgenomen door de leden van de huidige technische staf bestaande uit Edgar van Mierlo, Joyce van Ommen, Frank van Ommen en Frank Schilders

Verhagen vind dat het jammer dat zijn collega’s uit de technische staf niet rechtstreeks met hem hebben gesproken, zodat men of tot een passende oplossing hadden kunnen komen of dat hij zijn eigen conclusies had kunnen trekken. 

Deel dit bericht