Nieuws

VERZAMELAARS OPGELET: HANDBALARCHIEF HANS SCHETS IN DE AANBIEDING

Tot 2019 was Hans Schets de aanjager van het eerste Nederlandse handbalplatform Handbalstartpunt.nl. Gezondheidsredenen dwongen hem om te stoppen en het rustig aan te gaan doen. 

De handbalfan uit Sittard verzamelde alles wat er op zijn pad terecht kwam. En dat is, achteraf gezien, heel veel geweest. Eerder al liet zijn opvolger als eindredacteur Frits Feuler ook zijn hele archief naar diverse handbalfans gaan, dat scheelde enorm veel plaats op zijn werkkamer.

Nu heeft ook Hans Schets al zijn materiaal ‘afgestoft’ en aangeboden via Handbalstartpunt.nl. Ook hij hunkert niet alleen naar wat  extra plek in zijn woning, maar wil hij het archief niet verloren laten gaan. Vandaar dat hij zijn hele verzameling in de aanbieding doet. Niet op Marktplaats maar gewoon op de website waar hij ooit rond de eeuwwisseling in 1999 mee begon: www.handbalstartpunt.nl

Liefhebbers van historisch handbalmateriaal, met vele verhalen van topjournalisten, weetjes, anekdotes, uitslagen en standen, nationaal en internationaal, spectaculaire foto’s; kortom: een reis terug in ons handbalverleden. Ook voor jonge handballiefhebbers een aardige kans om eens terug te kijken naar al die toppers die het huidige pad voor al onze clubteams en nationale ploegen uitgezet hebben. Misschien zit er hier of daar nog een oud-familielid of kennis verborgen….

Heeft iemand serieuze interesse?
Neem dan contact op met Hans Schets via schets@home.nl.
Voor de kosten hoeft niemand het te laten: HET IS GRATIS! Maar voor die ‘prijs’ moet u wel zelf de dozen komen ophalen in Sittard.
Deel dit bericht