Nieuws

Vladimir Tomanovic nieuwe trainer Hasselt

Vladimir Tomanovic (40) is het komende seizoen de nieuwe trainer van het Belgische Hubo Initia Hasselt, momenteel nog de Belgische titelverdediger en de nummer een in de play-offs op weg naar de finale om de landstitel. Tot voor kort was Tomanovic assistent trainer bij Tongeren tot hij samen met Goran Vukcevichalf februari bedankt werd voor bewezen diensten.

Als speler heeft hij gespeeld bij E&O, Tachos, V&L Geleen en Tongeren. Met E&O, V&L en Tongeren werd hij landskampioen, De nationale beker win hij met E&O en Tongeren. Na het beëindigen van zijn actieve spelerscarrière is hij teruggekeerd naar Servië waar bij Rode Ster Belgrado zijn trainersdiploma heeft gehaald. Afgelopen zomer kon hij Tongeren aan de slag. Ook is hij trainer op de handbalschool Graaf Huyn in Geleen.

Als assistent trainer krijgt hij Ewoud Boogaart(36)  naast zich. Tomanovic en Boogaart speelde samen bij V&L en werden daarmee in 2002 Nederlands kampioen. Boogaat vervolgde vervolgens zijn carrière las linkerhoekspeler bij Initia Hasselt. Na zijn actieve carriere was hij o.a. ook specialisten trainer bij OCI-LIONS. Ook is hij algemeen coördinator van de handbalschool Graaf Huyn 

Deel dit bericht