Nieuws

Vlasakker en Miltenburg nieuw trainers duo bij dames Nieuwegein

De afgelopen twee seizoenen is het dames team van HV Nieuwegein gecoacht door Alex de Korte. Dit seizoen heeft het team afgesloten met een mooie zevende plek in de Tweede Divisie B. Alex de Korte is inmiddels gestopt als coach van het dames team en als trainer van het eerste en tweede damesteam.

Met ingang van aankomend seizoen nemen Remco van de Vlasakker en Vincent van Miltenburg deze taken van De Korte over. Daarnaast zal Anita van Soest, net als voorgaande seizoenen, in de begeleidingsstaf actief blijven. Van de Vlasakker en Van Miltenburg zijn al meerdere jaren actief als trainer en coach bij verschillende jeugdteams van Nieuwegein. In het verleden hebben beide heren op landelijk niveau handbal gespeeld. Het bestuur van Nieuwegein is dan ook blij dat ze twee ervaren coaches/ trainers hebben kunnen aanstellen die de damesselectie vanaf nu gaan begeleiden.

De damesselectie zal deze week gaan starten met de trainingen. In de maand mei zullen er nog enkele oefenwedstrijden worden gespeeld en na de zomerstop kunnen beide teams er weer volop tegenaan.   

Deel dit bericht