Handbalshop
MIC zet De Sprint weer op aarde

MIC zet De Sprint weer op aarde

10 februari 2019, 10:39 uur

Door De Sprint - Een echt spektakel is het niet geworden tussen MIC en De Sprint. MIC wist zeer vakkundig alle tempo uit het spel te halen en de Brabantse meiden moesten dat toelaten.

Dit resulteerde in zeer matig aanvallend handbal en stroef efficiënt verdedigen aan beide kanten, waarbij MIC nog het beste van het spel had. Zo werd een ruststand van 10 tegen 7 in het voordeel van de gastvrouwen bereikt.

Na rust werd het er niet beter op voor de Deurnse vrouwen. MIC liep weg naar 14-10 en 16-12. Toen speelde De Sprint weer heel even zoals we ze kennen, echter door het niet verzilveren van een strafworp en 5 snelle tegenaanvallen (slordig spel en 2 goede reddingen van de MIC-doelvrouw) kwamen ze maar tot 17-15 terug. Toen brak het verzet defintief.

De thuisploeg profiteerde hiervan en in de laatste minuut wist zij nog twee keer te scoren om helemaal verdiend de eindstand op 19-15 te bepalen.

Jean Troquet, coach van De Sprint na afloop: “Het is mij deze week niet gelukt om de puzzel (zieke speelster) zo samen te stellen dat er weer een ploeg stond. Vandaag was het aanvallend veel te veel individueel, heel hard werken i.p.v. goed samenspel. Zal hard werken worden deze week om tegen PSV 2 weer waardig op de vloer te kunnen komen. Daarbij mag ook gezegd worden dat MIC, na een ongelukkige competitiestart, hun zaakjes goed op orde heeft. Stoer, stevig en sportief. Compliment voor hun. Ook een compliment aan scheidsrechter Stefan Hansen: nagenoeg foutloos, echt goed.”

Laatste update: 01 januari 1970, 01:00 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
MIC zet De Sprint weer op aarde