Nieuws

Voorbereiding: Rick Louw heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging bij Houten

Afgelopen maandag zijn de handballers van Stipt Payrol/Houten begonnen aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het zal even wennen bij de Utrechtse ploeg nu Hans van Dijk na zeven jaar als assistent trainer en hoofdtrainer werkzaam te zijn geweest is vertrokken. Zijn plaats is ingenomen door de Rick Louw die de afgelopen drie seizoen werkzaam was bij Nieuwegein. Ook zijn assistent bij Nieuwegein Remco Thiers is hem gevolgd naar Houten.

Twee weken geleden tijdens een sponsoravond die werd gepresenteerd door Hans Kraay jr is de nieuwe selectie inmiddels al gepresenteerd. Aan het eind van voig seizoen zijn Ilion Willems, Bas Ariaansz en Thomas van Wijk gestopt en is Pepijn Teeuwissen overgestapt naar Nieuwegein.. Daarvoor zijn vier nieuwe spelers teruggehaald Joep Voermans die overkomt van het Belgische KV Sasja, Thies Berendsen van Hurry Up en Jelmer Schaap en Rens van

Kregten die van het Apeldoornse AHV Achilles dat in de hoofdklasse weer opnieuw gaat beginnen.

“Het enthousiasme was tijdens de team presentatie in de spelersgroep en begeleiding toen al duidelijk zichtbaar en eigenlijk kijkt de hele vereniging alweer uit naar het nieuwe handbalseizoen”, vertelt de nieuwe trainer coach Rick Louw die ook meteen zelf aangeeft ontzettend veel zin  in deze nieuwe uitdaging te hebben.

Na een vijfde plaats in de reguliere eredivisiecompetitie eindigde de ploeg uiteindelijk overal na de play-offs, de degradatiecompetitie en de plaatsingswedstrijden overal op de veertiende plaats van de eredivisie. Dit seizoen heeft de trainer als doelstelling om bij de eerste vijf van de eredivisie te eindigen.

Voorbereiding Stipt Payroll/Houten:

zaterdag / zondag 12/13-augustus: trainingsweekend op Papendal

Zaterdag 12 aug:  19.30 u Stipt Payroll/Houten-DFS Arnhem

Zaterdag 19-augustus

The Dome  Houten

Houten-toernooi met PV Strombach (Dui), Gummersbach U23 (Dui), FIQAS/Aalsmeer 2 en Stipt Payroll/Houten

Zondag 20-augustus

The Dome  Houten

Trial met PV Strombach (Dui), Gummersbach U23 (Dui) en Stipt Payroll/Houten

Zaterdag 26-augustus:

Rotterdam

15.00u  ARBO Rotterdam Handbal-Stipt Payroll/Houten

Zondag 3 september

13.00 u Stipt Payroll/Houten-Hercules 

Deel dit bericht