Korte fase van onoplettendheid kost DIOS de wedstrijd

In de twee wedstrijd van het seizoen moesten de handballers van DIOS het gaan opnemen tegen Kras Volendam 2. Na een 11-11 ruststand verloor de ploeg uit Den Hoorn nipt in Volendam met 26-25

Tot halverwege de tweede helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Omdat DIOS niet snel genoeg schakelde van verdediging naar de aanval wist Volendam  met nog een kwartier te spelen daar goed gebruik van te maken waardoor zij konden uitlopen naar een verschil van vijf doelpunten

De ploeg van Adri Koster herpakte zich weer en kwam op karakter terug in de wedstrijd maar in de laatste aanval werd de kans op een gelijkspel ontnomen en bleef de score staan op 26-25 in het voordeel van Volendam.

Frank Snelder werd topscorer met 9 doelpunten. Ricardo Zeestraten zat weer als speler op de bank na zijn achillespees blessure en zal snel weer zijn eerste minuten maken na zeven  maanden van revalidatie.