Nieuws

Ailly Luciano tot 2021 bij Metz Handball

Van de Redactie–  Ailly Luciano breidt haar tweejarige avontuur met Metz Handbal uit. Vanaf nu is de Nederlandse speler tot 2021 gebonden aan de Moezelclub.

Het is een understatement om te zeggen dat ze "iets met Metz Handbal" heeft. Sinds 2011 draagt ​​Ailly Luciano het gele en blauwe shirt dat zoveel aan haar huid kleeft dat ze onlangs voor een verlenging van twee jaar heeft getekend.

"Ailly bouwt aan haar gezinsleven in Metz. Ze wordt begeerd door vele clubs, want het is een van de besten op haar positie. Maar zij draagt Metz in haar hart,", aldus voorzitter Weizman.

Ailly Luciano verlengt haar contract bij Metz    foto: website

Het lijkt erg moeilijk om je een rechtervleugel voor te stellen zonder Ailly Luciano. De jonge speelster die bij de ploeg uit de Moezelstreek in 2011 binnen kwam, is gegroeid en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de ‘leidinggevenden’ binnen haar ploeg.

Vijfmaal kampioen van Frankrijk, drie nationale bekers. Deelgenomen aan alle mooie Europese avonturen. Dus lag de clubeiding er alles aan gelegen om haar te behouden.

Bij Metz spelen verder nog Ilya Belgareh en Sharon Nooitmeer.

Deel dit bericht