Nieuws

Aristos en Alex Vaassen vernieuwen de samenwerking

Aristos Amsterdam zal aankomend seizoen opnieuw de samenwerking met Alex Vaassen vorm gaan geven. Vaassen (45) zal zich bij de kersverse eredivisionist voornamelijk bezighouden met het coachen, adviseren en opleiden van de trainers en coaches.

Vorige week presenteerde Aristos Serge Ter Horst als nieuwe hoofdtrainer. Ter Horst (33) kijkt uit naar de samenwerking met Vaassen: “Alex en ik kennen elkaar al flink wat jaren. Hij is zes seizoenen mijn trainer geweest en we hebben drie jaar samen op het veld gestaan als trainers. Ik ben erg blij dat ik nu bij Aristos wederom mag profiteren van zijn kennis en kunde. Als relatief onervaren trainer kan ik zeker advies en feedback gebruiken en Alex is, wat mij betreft, de juiste man daarvoor”.

Ook technisch bestuurslid Michael Nijdam is enthousiast: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Serge en Alex het beste uit de spelersgroep kunnen halen. Serge is een relatief jonge trainer met veel potentie. Met de hulp van Alex verwachten wij dat hij zich binnen afzienbare tijd zal doorontwikkelen tot een echte toptrainer”.

Deel dit bericht