Nieuws

BENE-League verdeeld in twee kampen

Van de Redactie – In de BENE-League worden de eerste contouren van de krachtsverhoudingen na vier wedstrijddagen een beetje duidelijker. Alleen Hurry Up, met een meer dan verdiende 27-29 en luid bejubelde zege bij Visé is nog zonder puntverlies. Lions – knappe 36-29 thuiswinst op het kwakkelende Aalsmeer – en Bocholt – ternauwernood met 24-25 winst op verplaatsing langs NeLo – volgen op één punt. Visé en Tongeren lieten al drie punten liggen. De Eburonen verslikten zich bij het bezoek aan Volendam nogal fors: een 31-23 nederlaag. Voor de wijdbroeken meteen de eerste winst.

NeLo bleef in ‘De Hel van het Noorden’ opnieuw met lege handen en incasseerde al vier verliespunten. Evenveel als Bevo maar die ploeg schijnt het juiste knopje gevonden te hebben na twee bizarre nederlagen. Voor het spartelende Hasselt viel er niets te rapen in De Heuf: 32-27.

Verrassend mag de eerste zege van Atomix worden genoemd bij collega-debutant Houten: 25-30. De ploeg van Lars Bertels is ineens van die hatelijke 0 af en staat qua punten – 2 dus – op gelijke hoogte met vier andere ploegen.

Programma 28 september:

Hasselt-Bocholt; Houten-NeLo; Aalsmeer-Bevo; Tongeren-Lions; Hurry Up-Volendam; Atomix-Visé.

cover Hurry Up blijft zonder puntverlies na winst op Visé

Deel dit bericht