Nieuws

DELO FINAL 4 vrouwen tot 2024 in Boedapest

Door EHF – Zes keer was het eindtoernooi in de EHF FINAL 4 bij de vrouwen al te gast in de Papp Laszlo Arena in Boedapest. Afgelopen week, bij de opening van het EK voor U19 teams bij de meisjes, verlengde de Europes Handbal Federatie samen met hoofdsponsor DELO de verbintenis met de Hongaarse organisatie voor nog eens vijf edities.

Boedapest en de Papp Laszlo Arena staan de laatste jaren symbool voor het tophandbal bij de vrouwen. Spectaculair handbal, twee dagen entertainment. Vier topwedstrijden met de allerbeste Europese teams van dat moment.

De editie van 2019 was een record daar waar het ging om televisie-interesse. 23 tv-stations zonden het tweedaagse evenement uit in meer dan 60 landen. De Amerikaanse zangeres Anastacia trok aan de vooravond heel wat extra kijkers naar een live concert tijdens de openingsparty,

De 7e editie van de DELO EHF FINAL4 bij de vrouwen vindt plaats op 9 en 10 mei 2020. Binnenkort start de ticketverkoop.

                                 

EHF-voorzitter Michael Wiederer memoreerd nog maar eens het succes van de voorgaande zes toernooien in de Hongaarse hoofdstad. “Dat motiveert ons om door te gaan, samen met de Hongaarse handbalbond. Boedapest heeft aangetoond een hoog niveau aan gastvrijheid te kunnen waarborgen aan teams en fans. Samen met Keulen als partner voor het mannenevenement mogen we stellen dat we twee excellente steden hebben getroffen om onze ambities uit te dragen.”

Inmiddels is bekend dat Boedapest start met de bouw van een nieuwe arena die 20.000 fans kan herbergen. “Dus krijgen onze sponsors en fans meer mogelijkheden,” aldus manager commerciële zaken David Szlezak.

cover: foto EHF

Deel dit bericht