Nieuws

EK-duels opnieuw gepland vanwege demonstraties

Door EHF- De Europese Handbalfederatie (EHF), in nauwe samenwerking met het organisatiecomité van het vrouwen EHF EURO 2018, moest de wedstrijden van de tweede dag van de hoofdronde in groep 1 opnieuw plannen. De EHF en de organisatie onderhouden permanent contact met lokale en nationale autoriteiten om de situatie te beheren.

Vanwege geplande demonstraties - de 'gele hesjes' acties - is er op zaterdag 8 december 2018 geen toegang tot de Arena in Nantes.

De wedstrijden die op zaterdag is gepland, wordt verplaatst naar zondag 9 december 2018, de aanvangstijden blijven hetzelfde.

Het nieuwe schema is als volgt:

Zondag 9 december 2018

Zweden - Frankrijk (15:00 uur)

Servië - Rusland (18:00 uur)

Alle tickets die voor de twee wedstrijden op zaterdag 8 december 2019 zijn gekocht, zijn geldig voor wedstrijden op zondag 9 december 2018.

De tickethouders zullen ook direct van deze verandering op de hoogte worden gebracht door het EHF EURO 2018 Organiserend Comité.

Tv-partners, leveranciers en aanbieders van evenementendiensten zijn ook op de hoogte gebracht van de noodzakelijke wijzigingen in de planning.

De EHF en het EHF EURO 2018 organisatiecomité verontschuldigen zich voor elk ongemak dat deze beslissing kan veroorzaken.

Deel dit bericht