Nieuws

FEEST IN BUNNIK: JONGENS C CELERITAS NEDERLANDS KAMPIOEN

Door Celeritas – Met een ruime 42-15 overwinning op hekkensluiter Feyenoord Handbal is het jongens C-team van HV Celeritas uit Bunnik Nederlands kampioen geworden. Met 33 punten uit 19 duels (534-398 doelcijfers) is de ploeg, op één ronde van het einde in de landelijke jeugddivisie, niet meer te achterhalen. Nummer twee Aalsmeer staat met 28 uit 18 op plek 2, Tachos telt één puntje minder. Reden genoeg dus voor een feestje. Het slotduel vindt plaats op 14 april, om 11:00 uur in De Tol tegen de leeftijdsgenootjes van Quintus.

De ploeg van de trainer/coaches David den Hartog en Valerie Smits is onderdeel van een meerjarenplan waarbij een dertigtal jongens (D-, C- en B-jeugd) sinds ruim anderhalf jaar met veel plezier de trainingsfrequentie flink heeft kunnen opschroeven. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met de Handbalschool Utrecht. 

“We zijn heel trots op de jongens. Ondanks dat kampioen worden in de jeugd niet ons doel is is dit wel geweldig! Ook voor de club die hier veel in investeert qua randvoorwaarden, maar ook voor het handbal in de hele regio Utrecht”, aldus de beide coaches eensgezind.

De club timmert dus vanuit de jeugd hard aan de weg. “Klein, gezellig en vriendschappelijk,” staat er te lezen op de website. De club is een redelijk kleine maar zeer gezellige handbalclub uit Bunnik waar wekelijks wedstrijden worden gespeeld. Met een nieuw clubhuis, eigen velden en ook een aangrenzende sporthal liggen de accommodaties van de vereniging nu vlak buiten Bunnik, op een paar kilometer van De Uithof in Utrecht. De club speelt dit seizoen in de zaal met elf ploegen: de damesploeg komt uit in de tweede klasse, de mannen zijn koploper in de eerste klasse.

UITSLAGEN EN STANDEN: www.handbalstartpunt.nl/uitslagen

cover De kampioenen van HV Celertias kunnen aan het feest! PROFICIAT!

foto club

Deel dit bericht