Nieuws

Final4 bij de mannen tot 2024 in Keulen

Final4 bij de mannen tot 2024 in Keulen

Door Frits Feuler– De Europese Handbal Federatie (EHF) is  met de stad Keulen, de directie van de Lanxess Arena en de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen vandaag een contractverlenging voor de VELUX EHF Final4 overeen gekomen tot en met 2024. Daarmee bevestigt Keulen opnieuw zijn status als thuishaven van het internationale topclubhandbal bij de mannen.

Het huidige contract liep in 2020 af. De nieuwe deal bevestigt nu de samenwerkting voor nog eens vier evenementen, te beginnen in 2020/2021.

foto EHF

Sinds 2010 heeft de VELUX EHF FINAL4 zich ontwikkeld tot het grootste en meest succesvolle indoorsportevenement op de indoorsportmarkt. De unieke mix van sportieve acties van topklasse en spectaculair entertainment heeft het tweedaagse mega-evenement tot een ‘must-see’ ontmoetingsplek gemaakt voor iedereen die met de sport en speciaal met handbal te maken heeft.

Op 1 en 2 juni 2019 viert de organisatie haar tiende evenement in de Arena in Keulen. Een belangrijke mijlpaal!

Vanaf het begin van het seizoen 2020/21 beginnen de EHF en EHF Marketing een nieuwe samenwerking met Infront en DAZN, die de sport zal transformeren.

Lanxess Arena      foto EHF

Het vlaggeschip van dit clubevenement van de EHF zal de FINAL4 blijven dienen als het showcase-evenement van de sport en het hoogtepunt van het Europese clubseizoen.

Deel dit bericht