Handbalshop
Giovanni Voskuil blijft bij EHC

Giovanni Voskuil blijft bij EHC

14 mei 2018, 17:21 uur

Giovanni Voskuil heeft ook volgend seizoen de technische leiding in handen bij de mannen van EHC uit Leidschendam/Voorburg. Hij was in de slotfase van de competitie interim-trainer en handhaafde zich knap in de eerste divisie.

Acht wedstrijden voor het einde van de competitie nam Voskuil het stokje over van René van Mulken. EHC was in een hevige degradatiestrijd verwikkeld en aan afdaling naar de tweede divisie leek niet te ontkomen.

Voskuil zorgde echter met een ongekende ommekeer voor een wondertje. Van die laatste acht duels won hij er zeven met zijn ploeg en verloor alleen van de latere kampioen Volendam 2.

Op de slotdag van de competitie handhaafde EHC zich daardoor ten koste van het Haagse Hercules. Een megaprestatie en Voskuil ziet voldoende aanknopingspunten om ook volgend seizoen met zijn team door te gaan.

Clubman Voskuil: ,,Die gasten hebben een geweldige prestatie geleverd. De veerkracht was enorm. Dat er kwaliteit in het team zit, bleek toen we weer op volle sterkte konden aantreden. Dat geeft mij vertrouwen voor volgend seizoen. Een aantal zaken wilde ik veranderd zien en daar is door het bestuur gehoor aan gegeven. Nu kunnen we aan de slag.”

AD SPORT/PETER LOTMAN 

Laatste update: 14 mei 2018, 17:22 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct