Nieuws

HC Tongeren en Datovoc Tongeren stellen hun ploegen voor

Door Redactie - HandbalclubTongeren en damesvolleybalclub Datovoc Tongeren hebben de eer u uit te nodigen voor de officiële voorstelling van hun eerste ploegen, beide actief op het hoogste nationale niveau in hun respectievelijke sporttakken. Deze vindt plaats op woensdag 29 augustus 2018, aanvang  19.00 uur.

Gezamenlijk schrijven beide clubs bijna één eeuw Tongerse sportgeschiedenis, behaalden ze 16 landstitels, sleepten ze 14 Bekers van België in de wacht, maakten ze op internationaal gebied hun naam en zijn uit het Belgische sportgebeuren al lang niet meer weg te denken.

Na een korte receptie worden de spelers, speelsters en technische staf voorgesteld en zullen de clubs ook hun samenwerking in het kader van Topsport Tongeren toelichten.

Na het officiële gedeelte hebben de genodigden de kans ongedwongen met de clubs en met elkaar verder kennis te maken, terwijl ze genieten van een drankje en een hapje in de BMW-showroom van onze partner DAVO Tongeren – Maastrichtersteenweg 529 - Tongeren.

Deel dit bericht