HandbalshopHandbalDirect Kerst
Jessica Hilbrands eerste versterking Kwiek Raalte

Jessica Hilbrands eerste versterking Kwiek Raalte

11 maart 2018, 02:03 uur

De 17-jarige jeugdinternational Jessica Hilbrands is de eerste nieuwe aanwinst voor Klink Nijland Kwiek voor het nieuwe seizoen. Hilbrands  komt van oorsprong uit Oosterhesselen en is via HV Vivendi op 13-jarige leeftijd naar E&O gegaan. Op haar 15e is ze doorgestroomd naar dames selectie van E&O die dit seizoen in degradatienood verkeert in de eredivisie.

Door de week zit de midden opbouwster op de Handbalacademie op Papendal en volgt daarnaast de opleiding tot onderwijsassistent in Arnhem.

Technisch manager, Monique Swartjes, is druk doende met de uitbreiding van de selectie voor het nieuwe seizoen. Ze is daarom verheugd met de komst van Jessica. “ Een dergelijke type speelster en persoonlijkheid past goed binnen onze vereniging en damesselectie. Het  is een talentvolle speelster met veel potentie”.

Hilbrands is een speelster die veel strijdt kan leveren, ze is een streber. Kwiek wil graag een bredere selectie met speelsters die de zelfde ambities hebben en met elkaar een gezonde strijd aan kunnen gaan.

Jessica zelf is ook blij met de overstap, zo laat ze weten. “Ik denk dat Kwiek qua speelstijl en ambities prima bij me past, en verwacht dat ik me bij Kwiek verder kan ontwikkelen als speelster." 

Kwiek zal aan het eind van het seizoen afscheid nemen van aanvoerster Rosanne Blankhorst. Zij is de enigste die besloten heeft om te stoppen bij de ploeg die momenteel uitkomt in de  eerste divisie. Zij zal haar energie stoppen in een bestuurlijke functie binnen de vereniging.

Laatste update: 11 maart 2018, 18:51 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct