Nieuws

LIONS versterken zich met Jao Jacob Ramos

OCI-LIONS heeft zich voor het komende seizoen versterkt met de in het Portugees Porto geboren Joao Jacob Ramos. Twee jaar geleden in 2012 heeft hij al kennis gemaakt met het spel van de Limburgse ploeg toen hij met FC Porto te gast was op de Limburgse Handbal Dagen en het toernooi na een 21-29 overwinning op Polva Servitti winnend wist af te sluiten.

Ook het afgelopen seizoen kwam de 21-jarige Ramos Lions tweemaal als tegenstander tegen toe hij speelde voor Hurry Up uit Zwartemeer. De reden dat Ramos, die inzetbaar is op de hele linkerkant en de middenopbouw, voor Lions heeft gekozen is dat de stijl van handballen, dynamisch en snel, goed bij hem past.

“Zij spelen anders dan de andere ploegen in de Nederlandse competitie. Met Luc Steins, Dylan Vossen en Joeri Verjans heeft LIONS drie middenopbouwers die in staat zijn door hun manier van spelen het spel snel te maken, en dat spreek mij zeer aan”, aldus Ramos. Ook vindt hij dat men in Nederland veel meer respect heeft voor de tegenstanders de arbiters en de toeschouwers. In Portugal gaat dat er toch wel heel anders aan toe.

Ramos begon zijn handbalcarrière bij Porto, ging vervolgens naar S.C. Espinho om daarna opnieuw bij FC Porto te gaan spelen vooraleer hij afgelopen seizoen bij Hurry Up belandde.

Transferoverzicht 2014-2015 

Deel dit bericht