Mizuno 2017HandbalshopBENE-League FINAL4
Live Donderdagmiddag Griekenland vs Nederland

Live Donderdagmiddag Griekenland vs Nederland

10 januari 2018, 22:56 uur

Het staat inmiddels al vast dat zondagmiddag in de laatste kwalificatiewedstrijd om 13:00 uur in Sittard tegen België het erom gaat wie zich gaat plaatsen voor de play-offs in juni.

Nederland speelt donderdagavond 19:00 uur Griekse tijd (18:00 uur Nederlandse tijd)  zijn voorlaatste kwalificatiewedstrijd in Thessaloniki tegen Griekenland en kan, bij winst, weer de koppositie overnemen van de Belgen.

Voor de wedstrijd tegen Griekenland heeft bondscoach Erlingur Richardsson enkele wijzigingen in zijn selectie moeten aanbrengen. Tim Remer is in Nederland achter gebleven om verder te herstellen van zijn enkelblessure die hij in oktober al heeft opgelopen bij de eerste twee kwalificatiewedstrijden. Ook Robin Jansen is niet afgereisd naar Griekenland. Jordy Baijens neemt de positie op de linkerhoek over. Daarnaast is cirkelspeler Evert Kooijman aan de selectie toegevoegd.  

Live stream

De wedstrijd tussen Griekenland en Nederland is vanaf 18:00 uur  live te volgen via Public Television (EΡT3) en via de website van webTV.  Kijk hier verder

Laatste update: 11 januari 2018, 12:50 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Live Donderdagmiddag Griekenland vs Nederland