Nieuws

Loting kwartfinale heren bekertoernooi

Maandagmorgen heeft de loting plaats gevonden voor de kwartfinale van het heren bekertoernooi.

Deze week moet de wedstrijd tussen Red-Rag Tachos en Herpertz Bevo Hc uit de achtste finale nog gespeeld worden maar de winnaar van dat duel kan zich alvast opwarmen voor een de kraker in thuisduel tegen JMS Hurry Up. Zij hebben na het mislukte BENE-League seizoen, waarbij men zich ook niet wist te plaatsen voor de play-offs om de landsttel, alles op de beker gezet.

FIQAS Aalsmeer dat met twee teams aan de kwartfinale gaat beginnen speelt met de hoofdmacht in de Noord-Hollandse derby tegen Kras Volendam. Afgelopen weekend werd Aalsmeer in Volendam nog met 26-20 verslagen. De wedstrijd wordt in de Bloemhof gespeeld.

De heren van Aalsmeer 3 spelen ook in de Bloemhof. Nadat ze in de achtste finale thuis OCI-LIONS 2 na verlengingen uitschakelden komt in de kwartfinale de hoofdmacht van LIONS naar Aalsmeer voor de volgende confrontatie in het bekertoernooi.

De heren van Smezo BFC gaan het opnemen tegen AJ Sports Hellas. De twee eredivisie ploegen spelen in Den Haag voor een plaats in de halve finale.

De wedstrijden worden de week direct na de BENE-League Final4 op 20-21 of 22  maart gespeeld.

AJ Hellas – Smezo BFC

FIQAS Aalsmeer 3 – OCI-LIONS

FIQAS Aalsmeer – Kras Volendam

Winnaar van Red Rag Tachos/Herpertz Bevo HC – JMS Hurry Up.

  

Deel dit bericht