Nieuws

Midweeks programma nacompetitie dames 1e divisie

Afgelopen weekend zijn ook de dames in eerste divisie gestart met de nacompetitiewedstrijden. Vandaag en morgen staat de tweede wedstrijd op het programma.

Vanavond om 19:30 uur staat de in Raalte de ontmoeting tussen Klink Nijland Kwiek en ZAP op het programma. In competitieverband heeft ZAP beide ontmoetingen gewonnen: 19-21 werd het aan het begin van het seizoen in Raalte, 28-24 was het vervolg in Breezand.

Beide ploegen wisten afgelopen weekend hun wedstrijd te winnen hetgeen betekent dat de winnaar vanavond al vast goede zaken doet op weg naar een mogelijke tweestrijd voor een plaats in de eredivisie tegen de nummer negen van die eredivisie.  

Woensdagavond staat om 20:00 uur in Twello de wedstrijd tussen Eurobottle Voorwaarts en Bentelo op het programma. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd dus is het zaak dat er  woensdagavond gewonnen wordt wil men nog uitzicht blijven houden om nog te kunnen gaan spelen voor een plaats in de eredivisie. Voorwaarts won beide wedstrijden in de competifie al was het nipt: uit met 30-31, drie weken geleden werd het 35-22 in Twello.  

Deel dit bericht