Nederlandse handballers U18 tonen licht herstel

De Nederlandse handballers U18 hebben in hun tweede oefeninterland tegen Duitsland enige mate van herstel laten zien na de 42-16 nederlaag van vrijdagavond

In de tweede wedstrijd in Langgöns kon de ploeg van bondscoach Edwin Kippers en assistent Freek Gielen tot twintig minuten voor rust goed meespelen met de Oosterburen. Echter in de laatste tien minuten van de eerste helft liep Duitsland tien doelpunten uit naar de 18-7 ruststand. Dat verschil kon Oranje in de eerste twintig minuten van de tweede helft handhaven. Opnieuw sloegen de Duitser in de laatste tien minuten toe al was het dit keer minder hard. Nederland verloor met het tweede duel met 35-20.

Donderdag vertrekt de U18 selectie naar Roemenië waar ze gaan deelnemen aan een vier landen toernooi met Roemenië, Macedonië en Bahrein.