Nieuws

Reehorst vindt in Sander Barents nieuwe trainer coach.

Handbalvereniging Reehort heeft in de 37-jarige Sander Barents uit het Limburgse Venray een opvolger gevonden voor de aan het eind van het afgelopen seizoen gestopte Paul van Noesel. Hij was drie seizoenen werkzaam bij de club uit het Gelderse Ede en loodste de mannen ploeg weer naar de tweede divisie.

Barents heeft donderdagavond een eenjarige overeenkomst getekend als trainer coach voor de mannenploeg van Reehorst die afgelopen seizoen op de zesde plaats zijn geëindigd in de Tweed divisie A. Barents is in het verleden werkzaam is geweest aan de dames kant bij Handbal Venlo. Daar was hij jeugd coach en vervolgens trainer coach bij de damesselectie die uitkwam in de eredivisie. Ook was hij werkzaam als jeugdtrainer bij AAC in Arnhem en twee jaar bij de mannen van AHV Achilles uit  Apeldoorn die toen in de eerst divisie speelde. Tussendoor is hij ook nog trainer coach geweest bij de heren Oranje U18 ploeg.

De nieuwe coach van Reehorst laat weten dat hij er weer erg veel zin in heeft om op landelijk niveau aan de slag te kunnen gaan als trainen coach. Hij is blij dat hij bij een ploeg kan gaan beginnen die ambities heeft en ook omhoog wil kijken.  

De selectie die het afgelopen seizoen goed heeft gedaan in de tweede divisie blijft nagenoeg intact.  “Daarnaast is het  ook de bedeling om de jeugd te laten doorstromen naar het eerste team. Al met al weer en mooie uitdaging”. aldus Barents, die ook aangeeft dat Reehorst het allemaal prima geregeld heeft.  

Deel dit bericht