Nieuws

Sonni de Jonge vervangt Martijn Meijer in Oranje selectie

Voor de twee WK Kwalificatiewedstrijden tegen Luxemburg blijft het op de rechteropbouwpositie voor bondscoach Joop Fiege behelpen. Na het afzeggen van de geblesseerde Sluijters en Baart en de wegens familieomstandigheden niet beschikbare Verjans had de bondscoach drie nieuwe rechteropbouwers uitgenodigd voor zijn selectie. Kay Smits, Martijn Meijer en Pim Augustinus. Inmiddels heeft Martijn Meijer zich ook bij de bondscoach afgemeld. In zijn plaats heeft Fiege nu Sonni de Jonge van  Bevo opgeroepen.

Ook heeft hij een afmelding gekregen van LIONS doelman Luuk Hoiting. Hoting heeft al een aantal weken last van zijn voet. Om te voorkomen dat zijn blessure niet erger gaat worden heeft hij afgelopen weekend tegen Hasselt ook niet gespeeld. Omdat rust de beste remedie is en met twee weken geen competitiewedstrijden op het programma heeft hij ervoor gekozen de rust te pakken nu dat mogelijk is. Omdat de beide andere keepers Eijlers en Ravensbergen momenteel fit zijn heeft de bondscoach nog eventueel ruimte om een extra speler op te roepen.

Volgende week maandag 2 november komt Oranje voor het eerst bij elkaar. Woensdag staat dan de eerste wedstrijd in Almere op het programma. Zaterdag 7 november wordt de return in Luxemburg gespeeld  

Deel dit bericht