Handbalshop
Spoorboekje EK-hoofdronde op Ziggo Sport

Spoorboekje EK-hoofdronde op Ziggo Sport

06 december 2018, 11:29 uur

Van de Redactie– Ziggo Sport heeft, in samenspraak met bondscoach Helle Thomsen, geprobeerd de midweekse wedstrijden van Oranje in de hoofdronde omgezet te krijgen naar 18 uur. “De organisatie heeft dat niet kunnen honoreren, helaas,” meldt commentator Raymond Koning.

Een en ander betekent dat Ziggo Sport op dinsdag en woensdag rechtstreeks tegenover de Champions League-wedstrijden van Ajax en PSV staat met de duels van Oranje.

Om toch zoveel mogelijk kijkers én handballiefhebbers aan de buis te krijgen is het volgende spoorboekje gemaakt

* Zondag 9 december is de wedstrijd op Ziggo kanaal 14 (en op Select voor wie geen Ziggo heeft. Analyse door Bert Bouwer en Danick Snelder. Uitzending vanaf 17.30 uur.

* Op dinsdag en woensdag géén studiouitzending maar wel interviews en analyses vanuit de hal door Marc Neven en Ailly Luciano. Aanvang 20.50 uur. Deze uitzendingen zijn op Ziggo Sport Extra. Dit kanaal (406 of kanaal 13) wordt ‘openbaar beschikbaar’ gemaakt voor Ziggo-klanten zodat iedereen kan kijken.

* Als redactie proberen we via deze pagina de actuele stand v.w.b. de live uitzendingen op te nemen.

* Kijkers zonder Ziggo-abonnement kunnen een via hun eigen provider een tijdelijk abonnement kopen. Bij KPN is dit maandabonnement verkrijgbaar voor 14,99 euro. 

Laatste update: 06 december 2018, 17:02 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct