Nieuws

Vandaag halve finales beker + Live stream Dalfsen vs VOC

Vandaag staan de twee halve finale uit het bekertoernooi bij de dames op het programma. De absolute topper wordt vanavond in Dalfsen gespeeld waar Morrenhof Jansen Dalfsen het gaat opnemen tegen de Succes schoonmaak VOC Amsterdam. Beide ploegen kende afgelopen weekend niet zo’n start in de halve finale om de landstitel. VOC liet een ruime negenpunten voorspong lopen tegen Quintus en mocht nog blij zijn dat het met 31-31 gelijkspeelde. Dalfsen ontsnapte in Geleen aan punten verlies in de eerste halve finale. Onervaren met het spelen van dit soort wedstrijden deed de Geleense ploeg de das om.

VOC de regerend landskampioen en Dalfsen de regerend bekerwinnaar hebben dan ook wel wat goed te maken echter allen de winnaar van vanavond plaatst zich voor de bekerfinale. We dat betreft is deze wedstrijd gewoon een finale. De verliezer ziet immers de kans op een geslaagd seizoen kleiner worden.

In Venlo treffen Cabooter Group Handbal Venlo en Virto Quintus elkaar. In competitieverband won Quintus beide wedstrijden al was de laatste competitiewedstrijd in Venlo een nipte met 26-27. De Heulse dames zullen zeker gestrekt uit de eerste halve finale confrontatie met VOC zijn gekomen. Nadat men ruim driekwartier een matige wedstrijd heeft gespeel wist men uit de as herrezen in het slot nog te stunten door een negen doelpunten achterstand weg te werken en gelijk te spelen tegen VOC.

Handbal Venlo  leed afgelopen weekend een kleine nederlaag in de slotfase tegen Borhave in de plaatsingswedstrijd voor plaats vijf/zes. Voor de ploeg uit Venlo kan het echter een historische avond worden als ze weten te stunten tegen de achtvoudige bekerfinalist uit Kwintsheul. Bij winst is het de eerste keer in de historie van de club dat men de finale gaat spelen.

19:30 uur Cabooter Gr. HandbaL Venlo – Virto Quintus

20:30 uur Morrenhof Jansen Dalfsen - Succes Schoonmaak VOC

De wedstrijd Dalfsen – VOC is via Live stream te volgen

  

Deel dit bericht